emanet ep 329 subtitrat in romana emanet EPISODUL 329 tradus in romana mostenirea - our Islam is beautiful
News Update
Loading...

emanet ep 329 subtitrat in romana emanet EPISODUL 329 tradus in romana mostenirea

mostenirea ep 329 youtube


mostenirea ep 329 subtitrat

Se spune că scopul final al tuturor activităților umane este fericirea emanet ep 329 subtitrat in romana. Dar poți obține fericirea doar cu succes material? Pot banii să cumpere fericirea? Marile realizări aduc adevărata fericire? Adevărul este că bogăția, succesul și realizările pot aduce nume, faimă și mândrie, dar nu aduc fericire. Dacă lipsa banilor și succesul provoacă tristețe și suferință, a-i deține nici nu aduce adevărată fericire. Atunci întrebarea este cum găsim acest final evaziv al căutării umane? Cum poate o persoană să fie calmă și fericită, indiferent de succesul sau eșecul în viață?

Domnul Krishna răspunde acestei căutări eterne a umanității în versetul 2:66 din Gita. El spune:

Nu există intelect sau Bhavna [sentiment pentru Dumnezeu] pentru Ayukta [neuniți] și nu există pace pentru o persoană lipsită de Bhavna emanet ep 329 subtitrat in romana. Pentru cel care nu are pace, cum poate exista fericire? Capitolul 2:66

Omenirea ignoră aceste cuvinte ale lui Dumnezeu în căutarea fericirii emanet ep 329 subtitrat in romana. Domnul Krishna spune clar că dacă cineva nu este una (cu Dumnezeu), nu poate avea pace și fără pace nu poate fi fericit. Nu numai atât, Domnul Krishna spune că persoana neatașată nu are intelect.

Tot ce trebuie să faci pentru a dobândi pacea și fericirea este să fii unit cu Dumnezeu. Și pentru asta nu trebuie să renunți la căutarea bogăției, succesului și realizării în viață. După cum am explicat mai sus, Dumnezeu este autocunoașterea și înțelepciunea egalității față de toate ființele, cu înțelegerea că toate sunt Dumnezeu emanet ep 329 subtitrat in romana. O persoană cu un ego care se vede pe sine și alte ființe ca „Eu” / bărbați și femei diferiți nu este unită cu înțelepciunea care este Dumnezeu. Dimpotrivă, omul, care este liber de ego și care vede toate ființele ca pe Dumnezeu, este unit cu înțelepciunea care este Dumnezeu. Vei fi eliberat de durere și vei obține pacea și fericirea.

Pentru a elibera ființele de ego și a le uni cu Dumnezeu, Domnul Krishna spune în Gita că ființele nu au dreptul la roadele acțiunii și, prin urmare, trebuie să îndeplinească acțiuni dând roadele lui Dumnezeu emanet ep 329 subtitrat in romana. Explicând aceste cuvinte ale lui Dumnezeu, majoritatea scriitorilor spun că cineva ar trebui să-și facă lucrarea fără să-și facă griji în privința roadelor acțiunii. Cu toate acestea, ei nu spun cum o persoană poate evita să-și facă griji cu privire la făt în timp ce efectuează acțiuni. Când o persoană vede roadele acțiunii (succesul sau eșecul) ca fiind „ale mele” și acționează cu mintea asupra obiectelor, el are grijă automat de fructe. Mai mult, atunci când cineva consideră că roadele (succesul și eșecul) sunt „ale mele”, nu se conformează legii lui Dumnezeu, care spune că nu are dreptul să rodească. Ceea ce trebuie cu adevărat să facă este să-și fixeze intelectul pe ideea că roadele acțiunilor cuiva sunt ale lui Dumnezeu. 

Iar atunci când roadele se acumulează sub formă de succes sau eșec, bucurie sau întristare, trebuie să negați mental rodul lui Dumnezeu, spunând în interior că succesul, eșecul, bucuria sau întristarea sunt de la Dumnezeu emanet ep 329 subtitrat in romana. Când cineva realizează acțiuni cu un intelect stabil concentrat pe Dumnezeu și crede că totul se întâmplă pentru Dumnezeu și că toate roadele acțiunii sunt de la Dumnezeu, nu este interesat de rod. Apoi se unește cu Dumnezeu și aceasta îi va da pace și fericire. Deoarece el nu contemplă obiecte, el nu va fi atașat de obiecte așa cum se spune în versetele 2:62-63. Aceasta va rupe lanțul care începe cu atașament și dă naștere la dorință, furie, amăgire, confuzie de memorie, pierdere a intelectului și moarte. Intelectul tau se va stabiliza si nu vei pieri, dar vei deveni o fiinta incoruptibila.

Înțelepciunea de a stabiliza intelectul prin renunțarea la roadele acțiunii lui Dumnezeu este numită Buddha-yoga (disciplina intelectului) de către Domnul Krishna. Dacă nu se unește cu Dumnezeu prin Buddha-yoga, nu se poate avea pace și fericire și nu poate fi eliberat de nașterile constante în corpuri diferite emanet ep 329 subtitrat in romana. O persoană care îndeplinește acțiuni fără a aduce roadele lui Dumnezeu este legată de acțiuni. Isi pierde intelectul din cauza atasamentului, dorintei, furiei etc. și moare pentru a primi o nouă naștere într-un corp nou.

emanet ep 329 subtitrat in romana După cum sugerează și numele, Buddha-yoga este o disciplină a intelectului și nu ar trebui să faci nicio schimbare în modul de viață și acțiunile cuiva pentru a practica această yoga. Pentru a-și stabiliza intelectul și a obține pacea și fericirea prin unirea cu Dumnezeu, trebuie să aducă o schimbare în gândurile cuiva, nu în acțiunile și plăcerile cuiva. Trebuie să rămânem angajat în acțiuni și plăceri obișnuite ca înainte, dar cu un intelect stabil concentrat pe ideea că toate roadele acțiunii sunt ale lui Dumnezeu și că Dumnezeu se bucură de obiectele simțurilor. Acest lucru vă va elibera de dorință și ego, vă va uni cu Dumnezeu și vă va oferi pace și fericire veșnică.

emanet ep 329 subtitrat in romana
emanet ep 329 subtitrat in romana


Share with your friends

Add your opinion
Disqus comments
Notification
i love you :) .
Done