gumus 99 epizoda sa prevodom перла-gumus епизод 99 цял - our Islam is beautiful
News Update
Loading...

gumus 99 epizoda sa prevodom перла-gumus епизод 99 цял


gumus 99 epizoda sa prevodom перла-gumus епизод 99 цял


Za mnoge ljude pronalaženje dobrog osiguravajućeg agenta jednako je nezgodno kao i pronalazak dobrog osiguranja: ako pokušate sami to srediti, borite se u pokušaju da nađete dijamant u sirovom stanju i završite sa žaljenjem kupca. Ali ne postoje agenti za pronalaženje agenata osiguranja: na vama je samo da pronađete onog pravog. Bez obzira jeste li se nedavno preselili, nedavno kupili automobil ili vam je jednostavno potreban netko svježi, ako ovo čitate, znači da ćete u skorije vrijeme morati steći osiguranje. I trebate znati da radite s nekim kome možete vjerovati.

Pa što je netko tko nema mnogo iskustva s kupovinom osiguranja? Pa, tu je tipična, jednostavna ruta traženja agenata osiguranja na Googleu i upućivanja telefonskog poziva osobi koja završi na vrhu popisa. No, internet ocjena nije dovoljna da vam garantira najbolju cijenu i najbolju kvalitetu pokrića: ako želite pronaći osiguranje koje vam zaista može pomoći, deset je vremena da se malo uložite u to.

Ali nećete gađati strelice u mraku. U ovom ćemo vam vodiču reći sve o pronalaženju agenata osiguranja - na što tražiti osobni sastanak, kako pronaći one s manje tradicionalnim sredstvima, itd. - i pronaći ćete najbolje citate bez obzira tražite zdravstveno osiguranje, osiguranje automobila, životno osiguranje ili nešto treće.

Naravno, iako to ne možete raditi sjedeći na stražnjici, nadamo se da ćete trebati vremena da provjerite ovaj vodič kupca za agente osiguranja. Najbolji način da ga pročitate je da olovku i papir držite pri ruci kako biste mogli upisati ključne točke koje čujete i sve ostalo što vas smatra nešto što želite imati na umu. Nastavite čitati i ni u kojem trenutku nećete biti u mogućnosti naći nekoliko agenata osiguranja koji će vam pokušati ponuditi posao, a ne samo dodati njihov krajnji rezultat.

Što je dobar agent osiguranja?

Biti prodavač osiguranja ne znači uvijek veliku konotaciju. Može biti poput pravne karijere: iako biste mogli imati plemenitu profesiju, možete se smatrati stražnjicom puno šale. Ali prodavač osiguranja ne mora nalikovati prodavaču rabljenih automobila: mnogi paze na svoje kupce i koriste svoje vještine za pronalaženje ponuda koje će biti od koristi za obje strane. To je ono što želite pronaći.

Ako ga želite pronaći, naravno, morat ćete ga znati prepoznati. Evo nekoliko savjeta za pronalaženje agenta osiguranja koji zapravo pazi na vas.

Spomenuti test "dobre ponude". Priđite svom agentu osiguranja i dobro ih pitajte što mogu učiniti za vas s obzirom na ponude koje ste sami uspjeli pronaći. Dobar, kreativan agent za osiguranje gleda na to kao na izazov, a ne na uvredu, i bit će voljan surađivati ​​s vama da biste pronašli nešto od njihovog davatelja osiguranja koji radi za vas. Iznenadili biste se koliko će osiguravajućih agenata zapravo proći ovaj test - uostalom, prodavač osiguranja traži prodaju. Zapravo im nije važno kakvo osiguranje dobijate sve dok kupujete. Neki prodavač osiguranja može biti malo gurnuti i pokušati vas natjerati da se obvezate na više nego što ste željeli, ali nemojte se iznenaditi kad mnogi prodavači osiguranja znaju da je mala prodaja bolja nego što je uopće nema.

Recenzije od usta do usta. Googleove kritike previše su gore i dolje da bi se uzimale previše ozbiljno; umjesto toga, brinite se o ustima u usta koje možete pronaći od ljudi koje poznajete. Raspitajte se u zajednici u kojoj živite. Pitajte ljude koje poznajete. Pronađite najboljeg osiguravajućeg agenta putem najbolje marketinške metode poznate vani: marketing od usta do usta. Pokušajte dobiti recenziju ili dvije, a ne oslanjajte se na stavove jedne osobe - tada djelujte na ono što čuvate od drugih ljudi. Ako pronađete zaista dobrog osiguravajućeg agenta ovom metodom, ustanovit ćete da im je gotovo nemoguće ne isporučiti robu.

Prvo pronađite citate. Ponekad vas prodavač osiguranja neće točno zadesiti, ali oni će biti vaši prijavi za policu osiguranja što glatkiju. Kad prvo pronađete dobre ponude, to je sve što vam stvarno treba od osiguravajućeg agenta. To je vrsta promišljenog načina na koji ćete u svom naumu htjeti pronaći pravu policu za vas, ali zapamtite: agent osiguranja vam još uvijek može pomoći. Nemojte pretpostavljati da ćete morati dobiti njihov program prije nego što išta potpišete. Provjerite jesu li dobili s vašim programom. Recite im što vam treba i što će vam trebati da razmislite da ostavite još jedan citat iza sebe i da se prijavite za njihovu politiku.

Obratite pažnju na način na koji agent osiguranja komunicira s vama. Kad vam se čini da je agent osiguranja previše željan prijave bez postavljanja vrsta pitanja na koja bi trebalo odgovoriti da biste pronašli svoju idealnu policu, tada znate da se vaš agent osiguranja previše žuri s prodajom. To nije nužno najgora stvar na svijetu, a mnogi dobri agenti za osiguranje mogu učiniti ovu pogrešku, ali morat ćete je ispraviti. Ne dozvolite da nam se osigura

Share with your friends

Add your opinion
Disqus comments
Notification
i love you :) .
Done