опасно изкушение епизод 145 бг аудио целия филм опасно изкушение епизод 145 войо - our Islam is beautiful
News Update
Loading...

опасно изкушение епизод 145 бг аудио целия филм опасно изкушение епизод 145 войо

 опасно изкушение епизод 145 сезон 5

опасно изкушение епизод 145 voyo

Вътрешният мир не е нещо, което се случва моментално, когато решите да го пожелаете. Първата стъпка обаче е да изберете това, което искате. След като разберете какво искате, ще сте готови да отделите време и енергия, за да стигнете дотам навреме опасно изкушение епизод 145 войо.

Вътрешният мир не е лесен, няма да дойде без работа, но ще промени живота ви към по-добро. Ако следвате 10-те стъпки, описани по-долу, скоро ще бъдете на пътя към по-голям вътрешен мир и по-голямо щастие и радост във всички аспекти на живота си. Ще отнеме време, но тези 10 начина за постигане на вътрешен мир могат да ви отведат там, ако сте готови да го позволите опасно изкушение епизод 145 войо.

любов

Първият начин към вътрешен мир е да се научиш да обичаш. Обичайте другите и, най-важното, обичайте себе си. Когато можете да отворите сърцето си, за да видите какво е най-доброто в другите и в себе си, започвате да осъзнавате, че всички детайли, върху които понякога се фокусираме опасно изкушение епизод 145 войо, са без значение, когато цялостната красота на хората (и целият им живот) далеч надвишава възприеманата незначителна. отрицателен. спираме.Така че отворете сърцето си и се научете да давате и получавате любов, тя ще ви доведе до вътрешен мир.

Усмихни се

Следващият ключ към вътрешния мир е усмивката. Усмихвай се, когато си щастлив, усмихвай се, когато си тъжен, усмихвай се, когато не си в настроение. В усмивката има сила, която често се пренебрегва. Когато се усмихнете, шансовете да си върнете усмивката са много по-високи и има малко неща, които ни помагат да донесем повече радост, щастие и вътрешен мир, отколкото някой, който да ни накара да се усмихнем. Програмирани сме да се чувстваме по-леки и по-добри, когато той ни се усмихва, така че защо не изберете да започнете, като изберете да се усмихнете по всяко време, по всяко време и както можете?

Прегръдка

Следващата стъпка, след като се научите да се усмихвате, дори когато не сте в настроение, е да легнете и да давате и получавате прегръдки. Ръкостискането е приятно, но прегръдките са по-силни и по-полезни за даващия и приемащия. Проучванията показват, че нашето физическо и психическо здраве се подобрява, когато имаме повече физически контакт с други хора. 10 прегръдки на ден трябва да бъде вашият абсолютен минимум опасно изкушение епизод 145 войо.

прости

Това е огромна и често стъпка, на която повечето хора се препъват. Те намират за странно удоволствие да държат на неща, които не искат да простят. Независимо дали им дава възприемания контрол да не прощават, или просто вниманието, което страданието може да им даде, те се интересуват опасно изкушение епизод 145 войо. Това не е от полза за никого, особено за тези, които не могат да простят. Още повече, че ако не могат да простят на другите, никога не могат да простят на себе си. И това е най-голямата опасност за вътрешния мир, да не можеш да си простиш.

Представете се, честота

След като отделите време да работите върху себе си и да предприемете прости стъпки за подобряване, както и да научите как да се доближите до другите, е време да направите следващата стъпка. Един от скритите ключове към вътрешния мир е да се научите да излизате от егото си и да се научите да поставяте другите на първо място. Тук може да се появи услугата. Помага да разберете, че вашите неща са незначителни в сравнение с нещата, с които другите хора се сблъскват всеки ден. Освен това ви дава възможност да разберете, че имате силата да прилагате промяна, дори и по прости начини, за да помогнете на другите да имат по-добър живот. Това е много полезно за вашия вътрешен мир опасно изкушение епизод 145 войо.

Яжте добре

Не можете да имате добро психично здраве и вътрешен мир, ако физическото ви тяло е извън контрол. И първото място за подход към дисбаланса във физическото тяло е да наблюдавате какво ядете. Това е огромно предизвикателство в нашето съвременно общество, защото всички най-евтини, бързи и лесни за консумация храни често са най-вредни за нашето здраве. Яжте плодове и зеленчуци. Избягвайте мазни и/или преработени храни, колкото по-естествени са, толкова по-добре за вас. Това не означава, че не обичате храната, просто бъдете умни и не поемете по лесния път с храната.

не бъди вцепенен

Това се превърна в много често срещан проблем в съвременното общество. За да постигнете истински вътрешен мир, първо трябва да сте готови да погледнете искрено на себе си и да потърсите области, които могат да бъдат подобрени. Твърде често хората избягват това, като се вцепеняват по някакъв начин. Това може да бъде изтръпване от алкохол или развлекателни наркотици или дори лекарства без рецепта, предназначени да ви помогнат да не се чувствате. Други хора са вцепенени по телевизията или са пристрастени към други неща като спорт, секс и т.н. по-дълго усещане. Не бъдете вцепенени опасно изкушение епизод 145 войо, ако го направите, няма да можете да достигнете до вътрешен мир.

Поддържайте себе си във форма

 опасно изкушение епизод 145 войо Това е двойката да се храни здравословно, без здраво физическо тяло психическото ще е в криза. Когато телата ни не работят, защото не сме вложили енергия или усилия, за да ги поддържаме да работят правилно.

опасно изкушение епизод 145 войо
опасно изкушение епизод 145 войо


Share with your friends

Add your opinion
Disqus comments
Notification
i love you :) .
Done