zavet fatalna ljubav 326 epizoda sa prevodom balkanje emanet 326 epizoda emotivci - our Islam is beautiful
News Update
Loading...

zavet fatalna ljubav 326 epizoda sa prevodom balkanje emanet 326 epizoda emotivci

 fatalna ljubav 326 epizoda sa prevodom balkanje online


fatalna ljubav 326 epizoda sa prevodom

U prvoj polovici Izaijine knjige, prorok općenito daje poruku o osudi grijeha i poziva Judu, Izrael i okolne narode da se pokaju za svoje grijehe. Međutim, tijekom ove poruke o osudi, Izaija predviđa da će Krist doći donijeti mir. „Jer nam se dijete rodilo, sin nam je dan; i vlast će mu biti na ramenima, i zvati će se njegovo ime: zavet fatalna ljubav 326 epizoda sa prevodomČudesni, Savjetnik, Bog moćni, Otac vječni, Gospodar mira”, Izaija 9:6. Ovo proročanstvo došlo je u vrijeme velike tame, ali Bog je obećao preko Izaije da će poslati svjetlo da obasja sve koji žive u sjeni smrti. Zapravo, kada se Krist rodio u Betlehemu, anđeli su navijestili događaj njegova rođenja riječima: "Slava na visini Bogu, i na zemlji mir među ljudima dobra volja", Luka 2:14.

Tijekom svog života Isus je dao svoj mir onima koji su vjerovali u njega: „Mir vam ostavljam; Mir svoj dajem ti; Ne dajem vam ono što vam svijet daje…” Ivan 14:27. Isus razlikuje svoj mir od mira kako ga svijet razumije: odsutnost rata na zemlji. Ono što je Isus donio umjesto ovozemaljskog mira bilo je pomirenje između Boga i čovjeka. S Kristovim mirom ne trebamo se bojati sadašnjosti ili budućnosti. zavet fatalna ljubav 326 epizoda sa prevodom Ovaj mir dolazi samo onima koji slušaju upozorenja poput Izaijinog da se pokaju za svoje grijehe i pronađu to pomirenje između sebe i Boga.

 Oni koji ga ne primaju ostaju u stanju otuđenja od Boga i Njegovog naroda. Nevjernikov antagonizam prema Isusu i njegovim učenicima takav je da će uništiti i najbliže obiteljske odnose. Isus nije došao donijeti onu vrstu mira koja nadilazi duboke razlike samo radi površnog sklada. Sukobi i nesuglasice će se pojaviti između onih koji odluče slijediti Krista i onih koji to ne čine. Isus je također poučavao svoje učenike da njegov mir nije trebao donijeti svjetski mir. Isus je rekao: zavet fatalna ljubav 326 epizoda sa prevodom“Ne mislite da sam došao donijeti mir na zemlju. Nisam došao donijeti mir, nego mač. Jer dođoh razdvojiti čovjeka protiv njegova oca, kćer protiv njezine majke i kćer protiv njezine majke. -zakon protiv svekrve njegove, a neprijatelji će čovjeku biti njegovi u kući”, Matej: 10:34,35.

Kao kršćani, nastavljamo živjeti u stanju duhovnog ratovanja. Isus nas je učio da će se rat voditi unutar institucionalne crkve. Bit će ležati ovce i pastiri. Iako će biti čistih srca koji vide Boga, u crkvi će biti i onih koji žele zadovoljiti tjelesne užitke i koji su ponosni. Čak su i Isusovi učenici bili ponosni kada su pronađeni kako se prepiru oko svog prestiža u kraljevstvu: "I među njima je bila rasprava tko će se od njih smatrati najvećim" (Luka 22:24). U crkvi će biti i onih koji su svjetovni: “Ne ljubite svijet i stvari svijeta zavet fatalna ljubav 326 epizoda sa prevodom.

 Ako tko ljubi svijet, nema u njemu ljubavi Očeve” (1. Ivanova 2,15). Neki ljudi vjeruju da je svijet ograničen na vanjsko ponašanje: ljude s kojima se družimo, mjesta na koja idemo i aktivnosti u kojima uživamo. Ali svijet je i unutarnji, jer počinje od srca. U crkvi će se čuti i žamor: "Ali ako grizete i jedete jedni druge, pazite da ne jedete jedni druge" (Galaćanima 5,15). Kada nismo motivirani ljubavlju zavet fatalna ljubav 326 epizoda sa prevodom, postajemo kritični prema drugima. Prestajemo tražiti dobro u njima i vidimo samo njihove mane. Kada izražavamo tuđe pogreške, jedinstvo vjernika se ubrzo razbija.

Ako, kao kršćani, živimo u stanju stalnog duhovnog ratovanja, pitamo se gdje je mir obećan od Krista. Moramo zapamtiti da mir koji nam Krist danas daje nije mir s drugima ili mir u poslovima ovoga svijeta, već mir koji se može naći u našim srcima. To je mir koji svijet ne može zavet fatalna ljubav 326 epizoda sa prevodom. To je mir koji dolazi samo kroz izraz vjere u Isusa. Pavao je napisao Rimljanima: "Opravdani dakle vjerom, imamo mir s Bogom po Gospodinu našem Isusu Kristu." Vjera se traži od onih koji traže Njegov mir.

zavet fatalna ljubav 326 epizoda sa prevodom Ali Isusov povratak ispunit će Izaijino proročanstvo o budućem miru kada će nepravedni biti odvojeni od vjernika i uništeni. Isus to opisuje u svojoj prispodobi o kukolju: „Njeva je svijet, dobro sjeme su djeca kraljevstva, a kukolj je sin zloga. Neprijatelj koji ih je posijao (kukolj) je đavao, žetva je kraj svijeta, a žeteoci su anđeli. Dakle, kao što se kukolj skuplja i spaljuje u ognju, tako će biti i na kraju ovoga vijeka”, Mat. 13:37-40. 

zavet fatalna ljubav 326 epizoda sa prevodom
zavet fatalna ljubav 326 epizoda sa prevodom


Share with your friends

Add your opinion
Disqus comments
Notification
i love you :) .
Done