опасно изкушение епизод 146 бг аудио целия филм опасно изкушение епизод 146 войо - our Islam is beautiful
News Update
Loading...

опасно изкушение епизод 146 бг аудио целия филм опасно изкушение епизод 146 войо

опасно изкушение епизод 146 сезон 5


опасно изкушение епизод 146 voyo

Всичко в живота си има цена. Цената на свободата е най-високата цена от всички, защото няма нищо по-голямо от свободата: опасно изкушение епизод 146 войо правото да живеем, както изберем, без намеса от външни сили и източници, стига да не нарушаваме правата на другите. Безброй души са се борили и са загинали, за да запазят свободата си и тази на своите близки. Всъщност, както генерал Дъглас Макартър каза лаконично и красноречиво: Никой човек няма право на благословиите на свободата, освен ако не е бдителен, за да я запази.

Напротив, няма нищо по-лошо от робството, независимо дали сме подчинени от друг или сме хванати в нашите отделни затвори, залепени за стените им със собственоръчно изработени белезници, принудени да ядем плода на семената и делата, които сме засадили опасно изкушение епизод 146 войо.

Трябва да се борим за свободата... всеки момент от всеки ден с нашата воля, нашата дисциплина, нашия ум, нашето тяло и, ако е необходимо, нашите физически инструменти и материали за самозащита. Ако откажем да защитим живота си, нашата свобода, нашите ценности, тогава няма кой да обвиняваме, освен себе си, ако ни бъдат отнети, както със сигурност ще бъдат, ако откажем да ги защитим. Дори ако трябва да се борим, за да запазим живота и свободата си и да умрем в процеса, поне сме умрели, борейки се за нещо смислено опасно изкушение епизод 146 войо. Правейки това, нямаше да умрем напразно. Много по-добре е да умреш, запазвайки живота и свободата, отколкото да живееш напразно и срам, защото си вързан от веригите на робството.

Питагор е казал: Никой човек не е свободен, ако не може да бъде контролиран. Следователно свободата започва с нашата собствена дисциплина, самоконтрол, правилно мислене и правилни действия. Голямата свобода изисква големи жертви под формата на упорита дисциплина. Както каза известната американска актриса Катрин Хепбърн: „Без дисциплина изобщо няма живот“. Дисциплината е ключът към успеха. Без него няма контрол, а без контрол няма свобода, има само потенциал за поробване опасно изкушение епизод 146 войо.

Твърде често хората действат под предпоставката, че мирът трябва да се поддържа на всяка цена? Всички разходи? Бихте ли дали живота на нападател, за да мълчи? Ако не цените себе си или живота си, каква е стойността на живота ви? Какви са вашите ценности? Ако си жена и хищник иска да те изнасили и да ти отнеме достойнството, здравето и благополучието ти и си мислиш, че като си пасивен и му позволяваш да се справи с теб ще спечелиш мир, няма да спечелиш мир. .

Съществува погрешно схващане, че мирът е равен на пасивност. Това е неправилно. Мирът не е пасивност. Мирът е активно състояние на баланс между противоположните полярности на пасивността, от една страна, и активността, от друга.

За да разберем това, нека използваме рака като пример. В известен смисъл ракът е болест на пасивния растеж. Ако приравним мира с пасивността, тогава бихме казали, че ракът е мирна болест. Не може да бъде по-далеч от истината. Ако ракът излезе извън контрол, може да са необходими насилствени мерки за унищожаването му: химиотерапия, радиация, хирургия. Те са насилствени мерки, но необходими за връщане на индивида в състояние на баланс и мир опасно изкушение епизод 146 войо

Моралът на историята: мирът понякога изисква големи и насилствени действия, за да го запазите, точно както трябва да защитите живота си от някой, който иска да го унищожи. Ако приемем под заплахата на злото, вярвайки, че мирът на такава цена ще донесе мир опасно изкушение епизод 146 войо, тогава нашата измама ще ни пороби и ще заслужим точно това, което получаваме... робство. Според великия Уинстън Чърчил, транквилант е този, който давате на крокодил с надеждата, че последният ще го изяде.

Всички добри хора искат мир. Проблемът е, че никога не може да има мир в този свят поради поляризираната му природа на противоположностите: положително/отрицателно, светло/тъмно, горе/долу, отпред/отзад, горещо/студено, ден/нощ, мъжко/женско, ин/ ян и т.н. В един конвулсивен свят борбата е начинът на живот, защото ние винаги се борим да поддържаме баланса си, както трябва и трябва да имаме пълноценен живот. Поради присъщата природа на този свят, майсторът от 20-ти век Чаран Сингх призовава хората да живеят в и извън творението. Навън? да. Мистичните учения обясняват, че има други светове опасно изкушение епизод 146 войо, други имения, други сфери, които са отвъд физическия план, където живеем днес.

опасно изкушение епизод 146 войо Нещото, което трябва да имате предвид в светския свят, е, че ако искаме мир, трябва да сме готови да се борим за него, точно както ако искаме баланс, трябва да сме готови да се борим за него. Продаването на всичко, което имаме, включително нашата свобода и нашия живот, с надеждата да създадем мир, никога няма да работи. 

опасно изкушение епизод 146 войо
опасно изкушение епизод 146 войо


Share with your friends

Add your opinion
Disqus comments
Notification
i love you :) .
Done