igra sudbine 71 epizoda sa prevodom igra sudbine epizoda 71 cela - our Islam is beautiful
News Update
Loading...

igra sudbine 71 epizoda sa prevodom igra sudbine epizoda 71 cela

igra sudbine 71 epizoda sa prevodom igra sudbine  epizoda 71 cela 


Има савршен финансијски смисао тражити начине за уштеду новца на крају. Проблем је што проналажење „тајне за уштеду новца“ није увек лак задатак. Ово се посебно односи на премије осигурања. Правила осигурања се мењају од компаније до компаније и тешко је прецизирати начине на које заправо можете уштедјети на осигурању. Ја сам као ти. Желим одговоре. И тако, изашао сам у потрагу за тајнама које штеде новац за осигурање куће.

Питао сам једног од наших лиценцираних агената осигурања и он је набројао 10 стратегија које могу уштедети новац на осигурању ваших власника кућа. Имајте на уму да се ови савети разликују од компаније до компаније. Увек је добра идеја да питате свог превозника пре него што потрошите новац на побољшање. Или пронађите осигуравајућу компанију која ће ваше осигурање смањити ради побољшања тако што ћете добити понуду од агенције за осигурање која вам може понудити понуду од 15 или више превозника.

1. Кредит за ублажавање ветра Неки превозници осигурања ће вам дати кредит за ублажавање ветра ако је ваша кућа старија од 2002 и ако има ажурирани кров, или ако је 2002 или новији. Да бисте се квалификовали, морате свој дом прегледати цертифицирани стручни инспектор за смањење вјетра. Ако ваш дом прође, инспектор ће вам издати потврду да ће ваша кућа вероватније издржати јаке налете ветра. А ако живите у држави Флорида, осигуравајуће компаније имају мандат да вам дају снижене стопе за одређене функције ублажавања ветра. Неке од карактеристика које инспектори за ублажавање ветра узимају у обзир приликом прегледа вашег дома су: конструкција бетонског блока, присуство забрављења завршетака, кров кука, присуство једноструких или двоструких кровних трака, постојање секундарне баријере отпорности на воду, или заштита затварача и отварања. Сам кредит за ублажавање ветра могао би да уштеди до 45% на осигурању ваших власника кућа.
2. Кредитни протупожарни и протупровални аларми Постоје превозници за осигурање који ће вам дати кредите за протупожарне и провалничке аларме ако се надгледају централно. То значи да имате ватрогасни и алармни систем који звони на локалној ватрогасној и / или полицијској станици, или другом надзорном објекту, када се активира. Инсталација система за прскање такође је корисна. Ови системи нису јефтини и препоручује се да се прво обратите свом превознику да бисте сазнали да ли нуде попуст, колики део попуста ћете добити и које производе / услуге ће прихватити као "сигурне". Затим урадите проверу цене и проверите да ли попуст надмашује трошкове. Такође можете погледати попусте за димне аларме и мртве вијке.
3. Попусти за П А, А А и Старије грађане Ако сте члан А А Р П, А А А или се сматрате старијим грађанином, могли бисте добити попусте од своје осигуравајуће компаније. Већина осигуравајућих компанија већ цитира попуст старијим грађанима на основу ваше године, али увек је добро назвати вашу осигуравајућу компанију да види да ли их нуде и побрините се да је примате ако јесте. Обавезно обавестите особу која цитира ваше осигурање да знате да сте члан А А Р П или А А А. Ако сте се придружили након покретања политике, назовите их и додајте им попуст.
4. Попусти за акредитоване градитеље Ако је ваш дом саградио акредитовани градитељ, можете добити попуст од своје осигуравајуће компаније. Акредитовани градитељ је компанија коју ваше осигуравајуће друштво сматра угледном. Свако осигуравајуће друштво има своју листу. У већини случајева ваш дом мора бити новоизграђен како би се могао квалификовати. Нису сва осигуравајућа друштва понудила овај попуст, па проверите са својим да бисте сазнали. Ако тражите изградњу новог дома, позивање осигуравајуће компаније и добијање њихове листе акредитованих грађевинара дугорочно би вам могло уштедјети новац.
5. Добар кредит Све више и више осигуравајућих друштава даје попусте на основу вашег кредита. Одржавање доброг кредитног резултата повећава вам шансу да уштедите новац на осигурању својих власника кућа. Добро је неколико пута годишње проверити свој кредит код различитих агенција за кредитно извештавање. Проверите да ли је тачна, а ако није, следите кораке оспоравања потраживања у вези с кредитом. Као опште правило, држите кредитне биланце на ниском нивоу, плаћајте рачуне на време и покушајте да не добијете више кредита него што вам је заправо потребно.


igra sudbine 71 epizoda
igra sudbine 71 epizoda cela
igra sudbine 71 epizoda dailymotion
igra sudbine 71 epizoda youtube
igra sudbine 71 epizoda online sa prevodom
igra sudbine 71 epizoda 3 deo
игра судбине 71 епизода

Share with your friends

Add your opinion
Disqus comments
Notification
i love you :) .
Done