serija zakletva 239 epizoda sa prevodom pahuljice emotivci zakletva epizoda 239 - our Islam is beautiful
News Update
Loading...

serija zakletva 239 epizoda sa prevodom pahuljice emotivci zakletva epizoda 239

serija zakletva 239 epizoda sa prevodom pahuljice emotivci zakletva epizoda 239


Када гледате на животно или здравствено осигурање, често је здрав разум испланирати оно најгоре што живот може да вам баци. Обично се полиса животног осигурања може купити за цент, ако не и дели центи на долар да надокнади велики финансијски ризик. Зашто онда, када је ризик очигледан и чињенице су јасне, толико људи оправдава да не купује животно осигурање?

Овај чланак ће погледати неколико уобичајених разлога због којих људи оправдавају да НЕ троше новац на полису животног осигурања.

То се неће догодити мени

Чини се да неки људи имају божански увид. Вјерују да знају шта их живот држи и да се неће разболити, повриједити или умријети до одређеног тренутка, дубоко у старости, пожељно мирно у сну. Истина је да нико не зна када би могли умријети, озлиједити се или имати болест која мијења живот. Вероватноћа да вам се то догоди је око 10% шансе за смрт пре 65. године, 1 до 3 шансе за критичну болест пре 65. године и 1 до 2 шансе за дуготрајни инвалидитет током ваше радне каријере. Та статистика важи за целокупну канадску популацију, и нико на неки начин није имун на ризик.

Тренутно не могу да приуштим осигурање

Ако имате веома низак буџет, месечна премија животног и здравственог осигурања често се може посматрати као дискрециони трошак. Ако се ствари поостре, једноставно ћу отказати и поново добити осигурање када будем у бољој финансијској форми. Истина је да се животни и здравствени ризици са којима смо сви суочени не јављају само током „добрих“ времена. У ствари, утицај смрти, повреде или болести хранитеља хранитеља или неговатеља током тешких финансијских времена увећава се десетоструко ако се то икада догоди. Када имате буџет, а постоји велики финансијски стрес, ово је НАЈПОВОЉНИЈИ тренутак да успоставите своје животно и здравствено осигурање.

Радије бих уштедео новац него га уплатио осигуравајућем друштву

Ово је оправдање превише често. Многи људи углавном не воле финансијске институције попут осигуравајућих друштава и не желе да троше свој тешко зарађени новац на премије осигурања. Можда математика делује на папиру боље. Ако бисте уштедели 100 долара месечно (на пример месечну премију) током наредних 40 година, у банци бисте имали 350.000 долара (8% годишње камате). Свакако, делује разумно, али шта је са вашим животним и здравственим ризицима на том путу.

Ако сматрате да бисте финансијски били сигурни са таквим новцем уштеђевине далеко у будућност, шта би се десило с вашим гнездом, ако се разболите на пола пута до циља? Након 20 година, уштедјели бисте само 58.700 долара у нечему попут РРСП-а. То је само 17% вашег пута до циља. Ликвидирање новца тада би значило да се ваш план за пензију / штедњу никада неће опоравити. Запамтите, вероватноћа критичних болести је 1 на 3, а инвалидност 1 у 2: то нису врло добре шансе. Ако сте умрли, тада све опкладе отпадају, а оне које волите и на које се ослоните губите све, трајно!

Мој супруг ће се поново женити

Овај нелогичан разлог увек ми се чини као скретање или затварање очију стварним проблемима. Као агент осигурања никада се лично нисам могао бавити овим разлогом. Да ли је то знак брачних проблема? Да ли муж (то обично говори муж) заиста верује да његова жена може откупати другог партнера да плати рачуне? Истина је да је супружник остављен са дуговима, хипотеком и децом није баш лако продати на сцени упознавања. Колико је финансијски стабилних, брижних, саосећајних мушкараца средњих година који желе да се уда за жену средњих година, са дуговима и децом? Избори су мало и далеко између. За разлику од развода, где се исплаћује издржавање деце и супружника, смрт хранитеља хранитеља оставља другог супружника и децу без ичега! Ако мама не нађе оца са шећером и брзо, породица би могла бити на добробити за неколико месеци.

 keywords:
zakletva 239 epizoda sa prevodom
zakletva 239 epizoda sa prevodom pahuljice
zakletva 239 epizoda sa prevodom emotivci
zakletva 239 epizoda sa prevodom dailymotion
zakletva 239 epizoda sa prevodom online
zakletva 239 sa prevodom
zakletva 239 epizoda sa prevodom balkanje
zakletva 239 sa prevodom pahuljice
zakletva 239 epizoda

Share with your friends

Add your opinion
Disqus comments
Notification
i love you :) .
Done